Andras_Oravecz_Remion_Design

Oravecz András


Formatervező / CEO

András alapító tagként a kezdetektől jelen van a Remion életében. A MOME formatervező mester diplomája megszerzése előtt és után tervezőként dolgozott több cégnél, többek között Red Dot design díjas projekteken is. A számos forma megtervezése közben szerzett tapasztalatából merítve mindennap újult erővel veti bele magát a Remion innovatív formatervező munkáiba és felügyeli a branding projekteket. Szabadidejében, ha az időjárás engedi, kerékpárra pattan.

Linkedin

Reszegi Rita


Grafikus & Webdesigner

Rita 2015 óta dolgozik a cégnél webdesignerként és tervezőgrafikusként. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán és Nagyváradon végezte. A tanulás mellett hamar gyakorlatot is szerzett a design világában, amely során a UI/UX design feladatok bizonyultak a legvonzóbbnak számára. Legmosolygósabb, cicabarát munkatársunk könnyedén veszi a rábízott feladatokat és tökéletes harmóniában működik együtt a csapat többi tagjával.

Linkedin
Reka_Velkey_Remion_Design

Velkey Réka


Formatervező

Réka 2018-ban szerezte meg diplomáját a BME Ipari Termék- és Formatervező szakán. Már szakdolgozatát is a Remion Design-nál készítette, azóta a csapatunk tagja. Termék- és formatervezési feladatokban segíti Andris munkáját. Szabadidejében szeret sportolni; az utóbbi években főleg ötlabdázik, szeret kirándulni, kiskora óta cserkész.

Linkedin

Réka 2024. júniusától szülési szabadságát tölti, amiről várjuk vissza!

000 nap 00 óra 00 perc 00 másodperc

Vogel Dorottya


Projekt & Marketing Menedzser

Külsős marketingesként Dóri már tanulmányai alatt, 2016-tól segítette a REMION munkáját, a cég online jelenlétének pozicionálását. A BME Gazdálkodás és Társadalomtudományi karán végzett és utána reklámügynökségnél szerzett tartalomgyártói és PPC marketing tapasztalatot. 2022 óta hivatalosan is REMION-os színekben csatlakozott hozzánk, tapasztalatának és személyiségének köszönhetően pedig hamar projekt menedzseri feladatokkal is támogatta az iroda munkáját.

Angela_Erdos_Remion_Design

Erdős Angéla


Fotós & Grafikus

Angéla fotós és tervezőgrafikai tevékenységekben külsős munkatársként segíti a REMION munkáját. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán majd Egerben végezte. Szeretettel alkalmaz tradicionális grafikai technikákat, egyik kedvence a fametszés. Ha teheti sokat kirándul, a természet közelsége ösztönzi alkotó munkájában.