Andras_Oravecz_Remion_Design

Oravecz András


Formatervező / CEO

András alapító tagként a kezdetektől jelen van a Remion életében. A MOME formatervező mester diplomája megszerzése előtt és után tervezőként dolgozott több cégnél, többek között Red Dot design díjas projekteken is. A számos forma megtervezése közben szerzett tapasztalatából merítve mindennap újult erővel veti bele magát a Remion innovatív formatervező munkáiba és felügyeli a branding projekteket. Szabadidejében, ha az időjárás engedi, kerékpárra pattan.

Linkedin

Reszegi Rita


Grafikus & Webdesigner

Rita 2015 óta dolgozik a cégnél webdesignerként és tervezőgrafikusként. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán és Nagyváradon végezte. A tanulás mellett hamar gyakorlatot is szerzett a design világában, amely során a UI/UX design feladatok bizonyultak a legvonzóbbnak számára. Legmosolygósabb, cicabarát munkatársunk könnyedén veszi a rábízott feladatokat és tökéletes harmóniában működik együtt a csapat többi tagjával.

Linkedin
Reka_Velkey_Remion_Design

Velkey Réka


Formatervező

Réka 2018-ban szerezte meg diplomáját a BME Ipari Termék- és Formatervező szakán. Már szakdolgozatát is a Remion Design-nál készítette, azóta a csapatunk tagja. Termék- és formatervezési feladatokban segíti Andris munkáját. Szabadidejében szeret sportolni; az utóbbi években főleg ötlabdázik, szeret kirándulni, kiskora óta cserkész.

Linkedin

Major Maja


Projektmenedzser

Maja csapatunk legfrissebb tagjaként 2019-ben kezdett a Remionnál. Jelenleg levelező tagozaton folytatja tanulmányait a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, mint egészségturizmus szervező. Tanulmányaiból, személyiségéből és korábbi koordinátori, marketing tapasztalatából adódóan kiváló logisztikai, szervezői és kommunikációs készségekkel rendelkezik, amiket az iroda projektmenedzsereként kamatoztat. Az iroda jobb keze, aki mindennapi munkájával teszi lehetővé, hogy csapatunk tagjai kihozhassák magukból a maximumot. Szegedi lányként megszokta a Dóm és a Reök-palota gyönyörű látképét, de az iroda Feneketlen-tóra néző kilátását sem cserélné már semmire.

Linkedin
Angela_Erdos_Remion_Design

Erdős Angéla


Fotós & Grafikus

Angéla fotós és tervezőgrafikai tevékenységekben külsős munkatársként segíti a REMION munkáját. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán majd Egerben végezte. Szeretettel alkalmaz tradicionális grafikai technikákat, egyik kedvence a fametszés. Ha teheti sokat kirándul, a természet közelsége ösztönzi alkotó munkájában.