Az elmúlt évtized során a csapattagok olyan tudást halmoztak fel, amely elengedhetetlen a szakértői tervezésnél. A munkánkat kitűnő partnerek segítik, így mindig tudunk kérdezni, ha szükséges egy új projektben olyan tudás, amellyel mi még nem rendelkezünk. A cél, hogy a lehető legjobb minőségben elvégezzük az adott design feladatot.

Oravecz András


Formatervező / CEO

András alapító tagként a kezdetektől jelen van a Remion életében. A MOME formatervező mester diplomája megszerzése előtt és után tervezőként dolgozott több cégnél, többek között Red Dot design díjas projekteken is. A számos forma megtervezése közben szerzett tapasztalatából merítve mindennap újult erővel veti bele magát a Remion innovatív formatervező munkáiba és felügyeli a branding projekteket. Szabadidejében, ha az időjárás engedi, kerékpárra pattan.

Linkedin

Reszegi Rita


Grafikus & Webdesigner

Rita 2015 óta dolgozik a cégnél webdesignerként és tervezőgrafikusként. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán és Nagyváradon végezte. A tanulás mellett hamar gyakorlatot is szerzett a design világában, amely során a UI/UX design feladatok bizonyultak a legvonzóbbnak számára. Legmosolygósabb, cicabarát munkatársunk könnyedén veszi a rábízott feladatokat és tökéletes harmóniában működik együtt a csapat többi tagjával.

Linkedin

Velkey Réka


Formatervező

Réka 2018-ban szerezte meg diplomáját a BME Ipari Termék- és Formatervező szakán. Már szakdolgozatát is a Remion Design-nál készítette, azóta a csapatunk tagja. Termék- és formatervezési feladatokban segíti Andris munkáját. Szabadidejében szeret sportolni; az utóbbi években főleg ötlabdázik, szeret kirándulni, kiskora óta cserkész.

Linkedin

Rimóczi Péter / Silplast Bt.


Műszaki Tervező / Gyártás Menedzsment

A Silplast Bt. vezető tervezője, egy éve csatlakozott a Remion csapatához. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedés mérnöki kar, gépész szakirányán folytatta. Ott ismerkedett meg a minőségi prototípus gyártással, amiben azóta több évtizedes tapasztalatot szerzett. Ez idő alatt a magyarországi mérnök és tervező cégek 80%-val dolgozott már együtt, így széles körű ismertséget és tapasztalatot szerzett ezen a téren. Motiválja a kihívásokkal teli munka, amelyekkel nap mint nap megbirkózik.

Cséfalvay Fanny


Ruhatervező & Divat Illusztrátor

Az ideális, testreszabott formatervhez András férfiasan letisztult tervezési stílusát textiltervezőnk lágyítja nőies könnyedségével. Fanny Londonban tanult a London College of Fashion textil szakán egy szemesztert, diplomáját pedig 2011-ben a MOME ruhatervező szakán szerezte. Az egyetem után textiltervezőként és stylist asszisztensként dolgozott több helyen, valamint gyártás előkészítéssel foglalkozott. Pár éve szabadúszóként készít divat illusztrációkat és ír cikkeket a témában. 2012-ben a Gombold Újra öltözéktervezői pályázaton ért el döntős helyezést. Designstúdiónkhoz 2016-ban csatlakozott, arculatokhoz tervez formaruhákat, illetve webdesignhoz, csomagoláshoz készít illusztrációkat.

Linkedin

Vogel Evelin Vanda


Marketing menedzser

Habár Evelin már 2014 óta tagja csapatunknak, valójában csak nemrég kezdett el aktívan részt venni a cég életében. Munkájával kommunikációs és kapcsolattartó tevékenységünket támogatja. Közgazdász diplomáját 2012-ben szerezte a Budapesti Corvinus Egyetem GM szakán, üzleti kommunikáció szakirányon. Korábbi munkái során ellátott marketing tanácsadói, event marketing, design projekt-menedzsment, PR, illetve kormányzati kommunikációs feladatokat.

Linkedin