Az elmúlt évtized során a csapattagok olyan tudást halmoztak fel, amely elengedhetetlen a szakértői tervezésnél. A munkánkat kitűnő partnerek segítik, így mindig tudunk kérdezni, ha szükséges egy új projektben olyan tudás, amellyel mi még nem rendelkezünk. A cél, hogy a lehető legjobb minőségben elvégezzük az adott design feladatot.

Oravecz András


Chief Designer

András alapító tagként a kezdetektől jelen van a Remion életében. A MOME formatervező mester diplomája megszerzése előtt és után tervezőként dolgozott több cégnél, többek között Red Dot design díjas projekteken is. A számos forma megtervezése közben szerzett tapasztalatából merítve mindennap újult erővel veti bele magát a Remion innovatív formatervező munkáiba és felügyeli a branding projekteket. Szabadidejében, ha az időjárás engedi, kerékpárra pattan.

Reszegi Rita


Grafikus & UI/UX Designer

Rita 2015 óta dolgozik a cégnél webdesignerként és tervezőgrafikusként. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán és Nagyváradon végezte. A tanulás mellett hamar gyakorlatot is szerzett a design világában, amely során a UI/UX design feladatok bizonyultak a legvonzóbbnak számára. Legmosolygósabb, cicabarát munkatársunk könnyedén veszi a rábízott feladatokat és tökéletes harmóniában működik együtt a csapat többi tagjával.

Vogel Evelin Vanda


Marketing & Sales

Habár Evelin már 2014 óta tagja csapatunknak, valójában csak nemrég kezdett el aktívan részt venni a cég életében. Munkájával kommunikációs és kapcsolattartó tevékenységünket támogatja. Közgazdász diplomáját 2012-ben szerezte a Budapesti Corvinus Egyetem GM szakán, üzleti kommunikáció szakirányon. Korábbi munkái során ellátott marketing tanácsadói, event marketing, design projekt-menedzsment, PR, illetve kormányzati kommunikációs feladatokat.

Cséfalvay Fanny


Textil Designer

Az ideális, testreszabott formatervhez András férfiasan letisztult tervezési stílusát textiltervezőnk lágyítja nőies könnyedségével. Fanny Londonban tanult a London College of Fashion textil szakán egy szemesztert, diplomáját pedig 2011-ben a MOME ruhatervező szakán szerezte. Az egyetem után textiltervezőként és stylist asszisztensként dolgozott több helyen, valamint gyártás előkészítéssel foglalkozott. Pár éve szabadúszóként készít divat illusztrációkat és ír cikkeket a témában. 2012-ben a Gombold Újra öltözéktervezői pályázaton ért el döntős helyezést. Designstúdiónkhoz körülbelül egy éve csatlakozott, arculatokhoz tervez formaruhákat, illetve webdesignhoz, csomagoláshoz készít illusztrációkat.

RÓLUNK

A Remion Design 2014 óta működő ügynökség, amely a designstúdiók legfrissebb generációját testesíti meg. Egyszerre foglalkozik grafikai tervezéssel, UI/UX design-nal, ipari formatervezéssel  és fotózással.

 ELÉRHETŐSÉGEINK

+36 70 905 8384
contact@remiondesign.com
1027 Budapest, Margit krt. 50-52. Fsz. 7.

TOVÁBBI OLDALAINK

remiondesign.com
photo.remiondesign.com